Dagelan Kartolo Dkk

Ludruk Kartolo cs mp3

Iki khusus kanggo wong sing ngerti boso jowo, suroboyoan, soale critane blog iki isine dagelan Ludruk ambek Jula-juli Cak Kartolo Cs format mp3, Sampeyan kabeh isok ngrungokno langsung utowo download, maksude blog iki kanggo nglestarekno budaya jawa timur, khususe kesenian ludruk ben anak putune awak dewe gak lali. Sugeng midangetaken ambek leyeh2 :

  1.   Juragan roti sepet
  2.  Sepur India
  3.  Bolah ruweet
  4. Tumpeng maut
  5.  Tenguk
  6.  Roti Amem
  7.  Kuro Kandas 1 dan Kuro Kandas 2
  8.  Marlena ketemu jodoh 1 dan Marlena ketemu jodoh 2

eH suwe nang tlatah liya sopo ngerti kangen ambek pisuh-pisuhan sing wis ndarah daging.Nyamleng tenan yen dirungokno. ojo lali sinambi dhahar lontong balap lan rujak cingur. (SING GELEM NGEKLIK IKLAN TA’ DUNGAKNO REJEKINE TAMBAH AKEH)

2 Responses

  1. mangga dipun unduh dulur

  2. wah josz cak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: